buddha forside Vinca Viola (1)

Buddha og andre figurer

Buddha er ikke et navn, men en titel. Det betyder “Den Oplyste”, og hænger sammen med stifteren af den buddhistiske trosretning, som tog sin begyndelse i Indien for næsten 2.500 år siden.

Buddha hed også Siddhartha hvilket betyder “målet er nået”. 

Andre symboler på Buddhisme, er fx Lotusblomsten. Særligt i I Asien er lotusblomsten meget almindelig som symbolik. Buddhisme er udbredt i store dele af Asien, hvor man bruger figurer af Buddha og lotusblomsten som symboler for Buddhisme. 

Her på siden kan du ligeledes nogle gange finde figurer af engle, symboler fra den mere okkulte verden, enhjørninger og meget mere.  

Se udvalget her

 • sand resin buddha Vinca Viola

  Buddha statue 10 cm

  kr. 75,00
 • Buddha 14 cm Vinca Viola

  Buddha statue 14 cm antikt look

  kr. 89,00
 • Feng shui drage og skildpadde

  kr. 98,00
 • Gudinde figur Vinca Viola (1)

  Gudinde figur 12 cm i fedtsten

  kr. 89,00
 • Hvilende buddha guldfarvet

  Hvilende Buddha guldfarvet

  kr. 35,00
 • Lille guld buddha Vinca Viola

  Lille mediterende Buddha figur i gavepose

  kr. 35,00
 • Lotus Crystal String Vinca Viola

  Lotus Crystal String 30 cm

  kr. 75,00
 • Pengefrø figur

  kr. 98,00
 • lille engel_ VincaViola

  Smuk lille engel

  kr. 35,00
 • Tilbud

  Spirit by Willow & VincaViola Lykkepose

  kr. 149,00
 • Livets Træ Crystal String Vinca Viola

  Tree of Life Crystal String 30 cm

  kr. 65,00

Hvad bruger man figurer til?

Forskellige figurer kan afspejle de intentioner og målsætninger du har. Du kan bruge dem i opstillinger af forskellig art, til at skabe stemning og fokus. Du kan med fordel tænke Feng Shui ind i din opstilling. 

Direkte oversat betyder feng shui “vind vand”. Feng Shui er oprindeligt en kinesisk lære, der kan spores flere tusind år tilbage. I Feng Shui arbejdes med energi (på kinesisk chi) som altoverskyggende begreb, og indretter man sig efter dette livsenergiske og universelle flow kan man opnå både ro og velvære, der danner grundstenene for de bedste betingelser for eksempelvis positiv selvudvikling og åndsoplysning.

De rum, vi befinder os i – det være sig både ude og inde – har tungtvejende betydning for vores generelle velbefindende, og indretter du efter de grundlæggende principper i feng shui, vil du optimere sandsynligheden for at nå dine mål.

Pentagram Vinca Viola
buddha fred Vinca Viola
engel Vinca Viola

Det konstante og allestedsnærværende energiflow Chi er vigtigt i din udvikling. Alt i universet er ladet med chi, og alt i universet udstråler dermed også en energi. Energien flyder mellem vi mennesker og alt det, der omgiver os – og derfor har det en stor betydning, hvordan vi indretter os. Et rum kan lades med en bestemt energi ved at følge principperne, og dermed også bedre dine muligheder og udnytte dit fulde potentiale. På den måde kan dine figurer også hjælpe dig med at skabe god og positiv energi. 

Heksens Blog

Hvad er manifestation?

Hvad er manifestation?

Tiltræk det, du ønsker Manifestation er en praksis, der handler om at tiltrække det, du ønsker i livet. Det er en form for visualisering og positiv tænkning, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål og drømme. Manifestation er baseret på loven om tiltrækning, som...

Hvem var Buddha og hvordan bruger du Buddha figurer?

Hvem var Buddha og hvordan bruger du Buddha figurer?

Buddha er en spirituel leder og en symbol på fred, lykke og overflod.   Buddha var en faktisk historisk person, der levede i det nordlige Indien for mere end 2500 år siden. Han blev født som prins Siddhartha Gautama, men forlod sit kongelige liv og begyndte at...

Hvad er tarotkort?

Hvad er tarotkort?

Tarotkort er en gammel form for divination og et værktøj til selvudvikling, der har eksisteret i flere århundreder. Tarotkortene består af en samling kort, som er dekoreret med symboler og billeder, der repræsenterer forskellige aspekter af livet. Her vil jeg prøve at...