Tiltræk det, du ønsker

Manifestation er en praksis, der handler om at tiltrække det, du ønsker i livet. Det er en form for visualisering og positiv tænkning, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål og drømme. Manifestation er baseret på loven om tiltrækning, som siger, at du tiltrækker det, du fokuserer på og sender ud i universet.

For at manifestere noget skal du først have en klar intention om, hvad du ønsker at tiltrække. Dette kan være alt fra en ny bil til en bedre karriere eller en sundere livsstil. Når du har din intention klar, kan du begynde at visualisere, hvordan det vil føles at have det, du ønsker. Det kan hjælpe at skrive det ned eller oprette et vision board for at holde dig fokuseret på dine mål.

Næste trin er at tro på, at du kan opnå det, du ønsker. Du skal slippe af med negative tanker og tvivl og i stedet fokusere på positive tanker og energi. Dette kan gøres gennem positiv tale til dig selv og daglig bekræftelse af dine mål og drømme.

Endelig er handling en vigtig del af manifestation. Det betyder, at du tager skridt hen imod dine mål og tror på, at universet vil støtte dig på din rejse. Handling kan tage mange former, og det vigtigste er at tage det første skridt og holde fast ved dine mål. Det betyder at du altså skal GØRE NOGET. Sidder man bare hjemme og taler ikke med nogen, så kommer der ikke et netværk flyvende.

Det er vigtigt at huske, at manifestation ikke handler om at bede om noget og vente på, at det dukker op i dit liv. Det handler om at tage kontrol over din egen skæbne og træffe beslutninger og handlinger, der vil føre dig i retning af det, du ønsker.

Manifestation kan være en kraftfuld praksis, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål og drømme. Det er vigtigt at være tålmodig og vedholdende og huske, at universet arbejder på mystiske og uforudsigelige måder. Men når du tror på dig selv og universet, kan du opnå alt, hvad du sætter dig for at opnå. Universets vej er sjældent som man har forestillet sig. Ting tager tid. Det med at være tålmodig, er efter min mening, noget af det allersværeste ved at at arbejde med Manifestation. At stole blindt på en proces, uden at tvivle på, at det nok skal komme. Det er svært. Men det giver altså pote.

 

Måder du kan arbejde med manifestation:

 

Der er så mange forskellige metoder man kan bruge, for at komme godt i gang med at skabe positive energistrømme til Universet.

 

♥ Vision board:

Et vision board er et collage af billeder og ord, der repræsenterer dine mål og drømme. Det kan hjælpe dig med at visualisere, hvad du ønsker at opnå, og holde det i dit sind som en påmindelse om, hvad du arbejder hen imod. Man kan lave vision board på mange måder. Enten helt “old-school” med klippe/klistre eller på fx Canva som du så kan printe ud og hænge op.

 

♥ Affirmationer:

Affirmationer er positive udsagn, som du gentager for dig selv. De kan hjælpe dig med at ændre din tankegang og fokusere på det positive. For eksempel kan du gentage sætninger som “Jeg tiltrækker rigdom og overflod” eller “Jeg er sund og lykkelig”. Louise Hay har lavet nogle super gode kort til dette formål, og man kan også sagtens lave sine helt egne Affirmationskort. Skriv dem blot på et stykke papir. Se Louise Hays kort her

 

♥ Meditation:

Meditation kan hjælpe dig med at slippe af med negative tanker og fokusere på det positive. Du kan prøve at visualisere, hvordan det føles at have nået dine mål, og bruge det som motivation til at fortsætte med at arbejde mod dem. Når du mediterer kan du bruge krystaller og andet til at guide dig.

 

♥ Taknemmeligheds journal:

At skrive ned, hvad du er taknemmelig for, kan hjælpe dig med at fokusere på det positive og tiltrække mere af det i dit liv. Du kan fx starte med at skrive tre ting hver dag, som du er taknemmelig for. Man kan med fordel bruge en lille bog til det.

 

♥ Feng shui:

Feng shui er en kinesisk praksis, der involverer at justere energistrømmene i dit hjem eller arbejdsplads for at skabe balance og harmoni. Ved at indrette dit hjem eller arbejdsplads på en bestemt måde kan du tiltrække mere af det, du ønsker i dit liv. Find Feng Shui figurer her

 

♥ Ritualer:

At skabe en manifestation ritual kan hjælpe dig med at fokusere dit sind og intensivere din manifestation praksis. Dette kan omfatte at tænde lys, røgelser, bruge bestemte krystaller, lave en ceremoni eller noget helt andet.

 

Gode krystaller til Manifestation:

 

Ametyst: Ametyst er kendt for sin beroligende og afslappende effekt. Den kan hjælpe med at reducere stress og angst og kan støtte en dybere meditation.

 

Rosakvarts: Rosakvarts er kendt for at styrke kærlighed, empati og medfølelse. Det kan hjælpe med at skabe en fredfyldt og afslappet atmosfære under meditation.

 

Bjergkrystal: Bjergkrystal er en af de mest alsidige krystaller og kan bruges til mange formål, herunder meditation. Det menes at kunne hjælpe med at forbinde til det højere selv og forbedre klarheden i sindet.

 

Sodalit: Sodalit er kendt for at hjælpe med at bringe balance og harmoni til sindet og kroppen. Det kan støtte en dybere meditation og hjælpe med at slippe af med negative tanker.

 

Aventurin: Aventurin er kendt for at hjælpe med at styrke mod og selvtillid. Det kan være en god krystal at bruge, hvis du ønsker at skabe en følelse af selvtillid og ro under meditation.

 

Citrin: Citrin menes at kunne hjælpe med at frigive negative energier og bringe positivitet og klarhed til sindet. Det kan være en god krystal at bruge, hvis du ønsker at øge din koncentration og fokus under meditation.

 

Labradorit: Labradorit er kendt for at hjælpe med at skabe en dybere forbindelse til det højere selv og universet. Det kan hjælpe med at bringe klarhed og åndelig visdom under meditation.

 

Det vigtigste, når du vælger krystaller til manifestation, er at mærke efter i maven hvilke krystaller, der føles rigtige til dig. Det er ikke altid tydeligt efter deres “egenskaber” hvilke der lige er perfekte til DIG.