Når du får sten og krystaller hjem til dig, kan du med fordel rense dem. Dette gør for at på en måde “nulstille” den energi som krystallerne er blevet tilført igennem deres ret lange rejse, fra deres oprindelsessted og så hjem til dig.

Krystallerne kommer jo fra jorden, og er udgravet i miner. Så der er jo enormt mange led i deres rejse og dermed rigtig mange energier de møder på deres vej og måske absorberer.

Hvis du skal opnå det optimale arbejde med dine krystaller, så skal de gerne renses for de energier de er blevet tilført, så du kan arbejde med dine energier og de målsætninger du har med dine sten og krystaller.

Der er flere forskellige måder at gøre det på. Her er nogle ideer.

  • Du kan lægge stenene i friske grønne planter udenfor – fx i frisk græs.
  • Stenene kan placeres i en vindueskarm og renses i direkte måneskin eller sollys.
  • Har du et stykke selenit, kan du lægge det sammen med dine nye sten, da det renser for tunge og uhensigtsmæssige energier.
  • Opløs i lunt varm Himalaya salt og læg stenene i dette saltbad.

Du skal vælge den metode, der føles rigtig for dig. Når du køber sten og krystaller hos mig, er de altid renset og nulstillet, ved at de lægges i Himalaya saltbad.

Når dine sten er renset og du vil til at bruge dem, kan du med fordel give stenene en “opgave”. Det vil sige, du “fortæller” stenen din intention. Det kan du læse mere om her

Krystal-og Healerhuset har også lavet en fin artikel om dette emne – se den her