Jaspis er en mikrokrystallinsk kornet kvarts. På grund af indesluttede komponenter såsom ler og jernoxider, er jaspis næsten helt uigennemskinnelig. Stenen kan være brun, rød, gul eller grøn, og farven er ofte uens fordelt i stenen. Der findes mange forskellige slags jaspis, der har hvert sit ret unikke udtryk.

 

Fælles for alle typer af Jaspis er, at de har en meget stærk energi. De beskrives som magiske og helbredende. Det er en meget fysisk sten, der skaber en fantastisk jordforbindelse. Stenen kan bruges overalt, hvor du oplever en ubalance, og derfor er den meget brugbar både på det fysiske og psykiske plan. Ofte hvis vi fokuserer meget på det spirituelle plan, så kan en jaspis være med til at trække forbindelserne ned til jorden, og lade os rumme spiritualiteten, samtidig med at vi er forbundet til den fysiske jord og verden.  

 

Det er en langsomt arbejdende og afbalancerende sten, og derfor er det en man gerne må holde kontakt med i længere tid. Hvis du fx bruger den i en meditation, er det en god ide, at beholde den i lommen i noget tid bagefter. Kan du bære den på din krop, eller have den under puden vil det også hjælpe dig. Jo mere du interagerer med dine krystaller, jo større udbytte vil du få ud af deres energier. 

 

Der er mange forskellige typer af jaspis krystaller. Jeg har valgt at vise tre slags her i dag. 

Tre slags jaspis

Tre slags jaspis

Rød Jaspis – Den ultimative sten til at skabe ro, tryghed og stabilitet. Personligt er jeg meget glad for rød jaspis. Det er nok fordi, jeg har en tendens til at være meget i hovedet, og den hjælper mig med at komme mere ned i hjertet. Den beroligende effekt er fantastisk og hjælper rigtig meget på nervøsitet og angst for det ukendte, idet dens energi fortæller dig, at alt nok skal blive okay.   

Rød jaspis hjerter

Rød jaspis hjerter

Dalmatiner Jaspis – en særpræget og tiltrækkende sten med den smukke gyldne farve og de sorte prikker. Prikkerne består faktisk af sort turmalin, som virker udrensende for blokeringer og det uhensigtsmæssige, som holder en tilbage for det man gerne vil opnå. Når du virkelig er klar til at arbejde med dig selv, er en dalmatiner jaspis det helt rigtige redskab til at hjælpe din proces.

Dalmatiner jaspis

Dalmatiner jaspis

Grøn Dalmatiner Jaspis – en virkelig smuk sten, der med det samme drager øjet med den skarpe grønne farve. De sorte prikker er på samme vis turmalin, og derfor kan denne grønne sten også bruges, som et meget stærkt energi redskab, da den indeholder både den jordbundne energi fra jaspis og den udrensende effekt fra turmalinen. Den grønne sten, er ligeledes sat i forbindelse med glæde og ro og er rigtig god til børn.

Grøn dalmatiner jaspis

Grøn dalmatiner jaspis

Find disse tre typer jaspis på webshoppen, og er der en anden type du har i tankerne, så skriv til mig, så skaffer jeg det til dig <3

Rød jaspis

Grøn dalmatiner jaspis

Dalmatiner jaspis

Ha’ en dejlig dag!