Krystallens formen og energi

Igennem mit eget arbejde med krystaller, er det mig blevet tydeligt, at der er stor forskel på, hvordan de forskellige krystal former udsender energierne. Derfor er det en god ide at kende lidt til hvad de forskellige typer af udskæringer kan. Igennem tidernes morgen, er der brugt symboler i form af geometriske former, skrift, og til forskellige formål. Når du kender lidt til de forskellige variationer, kan du bruger krystallerne mere optimalt.

Pyramider

Pyramidernes form er igennem tusindvis af år blevet anset som en af de mest powerfulde former, Ægypterne, Majaerne og andre folkeslag, har brugt denne form til mange formål, men måske mest kendt som gravkamre til deres døde, årsagen til denne praksis, er at denne geometriske form faktisk er med til at bevare, som en form for konservering.

Pyramiderne har fire trekantede sider og en firkantet bund. Pyramiderne både forankrer og give energierne en ensrette og direkte retning. De stabiliserer jordens energier, samtidig med at de forbedrer og projicerer energier ud af toppen. Pyramider fungerer godt, når de placeres rundt i hjemmet.

Små pyramider kan placeres på chakraerne som chakrabalancering i healinger. Pyramider agerer som kraftfulde centrale sten i krystal Grids, som er med til at forstærke dine intentioner, øge vibrationerne eller beskytte nogen.

Det siges, at hvis man sover under en pyramide, vitaliseres og heales kroppen gennem ens søvn.

Kube

En del krystaller og sten kommer i en form som en terning.

Denne form er i stand til at indeholde store mængder af energi og kan være meget stabiliserende, kuber er relativt lette at kode og så vidt vides gode til at sikre gode hensigter.

Tårne og Spidser

Tårne kan bruges til at øge vibrationerne det område hvor de nu placeres, de er ofte skåret som en Generator spids, så de kan hjælpe med at forstærke energier og vores egne intentioner eller manifestationer.

Tårne bruges tit i Grids eller som enkelt stående.

Merkaba

Er den helligste geometriske form som består af 2 -stjernede tetraeder. Man kan aktivere den, for at forbinde en selv med de højere dimensioner. Merkaba nævnes i biblen som en form for et helligt og lysets fartøj, som kan transportere Sjæl og krop fra en dimension til en anden.

Vi har alle et Merkaba felt omkring os, og ved at arbejde med Merkaba i Sten og krystal form, forstærkes ens eget merkaba felt. Er fantastisk i brug når man eksempelvis skal meditere, det siges også at sove under en Merkaba er en helt speciel oplevelse, da den forstærker ens drømme, og giver et mere klart billede af hvad ens drømme vil fortælle os.

Mer betyder lys, Ka betyder ånd, Ba betyder krop.

Æg

Denne særlige slags krystal er kendt for sin æstetiske skønhed. Disse typer krystaller er populære blandt dem, der dyrker akupressur såvel som refloxologer. Ægformede krystaller er kendt for at holde energi, der kan finde en ubalance i kroppen.

Kranie

Kranier er i min mening, et af de mest misforstået udskæringer, man har en tanke og forståelse af, at de betyder død og ødelæggelse, men det er langt fra meningen med disse til tider smukke udskæringer, afslutning af gammelt og nye begyndelser er den rette betydning.

De kan hjælpe dig med at få kontakt til dine afdøde, guider og andre åndelige væsener, såsom mester og lærere.

Kranier er fantastiske i brug under meditation, som dele i krystal grids eller placeret rundt i huset.

Hjerte

Hjerteformede sten og krystaller er kendt for at tiltrække kærlige følelser, såvel til selvkærlighed og gøre en klar til, at finde den store kærlighed i livet.

Denne form relaterer til healing af menneskets mental legeme, og er medvirkende til at bearbejde sorg, lidelser og smerter. Hjertekrystaller er også kendt for at øge fertiliteten.

Pendul

Nok en af de mest populære krystalformer, der enten kan bruges som halssmykke eller pendul, når dette bruges på kroppen som smykke er det en fantastisk beskytter og healer, det kan identificere ubalancer i menneskets krop, som pendul er dette en fantastisk vejviser for erfarne lys arbejdere., lang tids øvelse er påkrævet.

Healerstav

En healerstav kaldes også for en massagestav, disse kan have forskellige udformninger, den mest brugte udskæring, er en stav med en spids, som repræsenterer den maskuline energi, og en afrundet ende som repræsenterer den feminine energi, spidsen som giver en meget præcis energi stråle bruges til koncentreret punkthealing, hvor den afrundede ende afgiver en noget blødere energi til et større område.

Engle

Engle skåret i sten og krystal, er ikke realistiske statuer, og kommer i mange forskellige størrelser, disse kan hjælpe dig med at forbinde dig til lysvæsenernes energier.

Englene bruges til at hæve vibrationerne, støtte og beskyttelse.

Enhjørninger

Engle skåret i sten og krystal, er ikke realistiske statuer, og kommer i mange forskellige størrelser, disse kan hjælpe dig med at forbinde dig til lysvæsenernes energier.

Englene bruges til at hæve vibrationerne, støtte og beskyttelse.