Krystaller & Stjernetegn

Alle de tolv stjernetegn er tilknyttet særlige krystaller. Nogen igennem deres forbindelse til måneden og andre i deres forbindelse til planeten.

Den mest dominerende indflydelse, på dit stjernetegn er den planet det hører under. Det er oftest her din fødselssten er tilknyttet. Derudover kan andre krystaller også have stor indflydelse på din profil igennem astrologiske beregninger. Hver gang der opdages en ny krystaltype, så får den ligeledes en astrologisk profil.

Din fødselssten, forstærker de energier, som der allerede er i Universet til dig. Det du tiltrækker, tiltrækker din fødselssten også. Det vil sige, at den energiske kraft der kommer fra lige netop den, eller de sten, der passer til dig astrologisk, er optimeret. Her får du så at sige “more value for money”.

Andre sten, kan ligeledes forstærke, udvikle, guide, tiltrække og balancere dig. Meget af det handler om hvilken energi du selv besidder. Derfor er der heller ikke nogen facit liste. Den allervigtigste guideline er “gå med mavefornemmelsen”.

Se de forskellige krystal sæt til stjernetegn her