Krystal figurer og forme

Her finder du hjerter, drager, pyramider og meget mere.

 

Krystal figurer og former

Krystal figurer og forme

Her finder du hjerter, drager, pyramider og meget mere.

Krystallens formen og energi

Igennem mit eget arbejde med krystaller, er det mig blevet tydeligt, at der er stor forskel på, hvordan de forskellige krystal former udsender energierne. Derfor er det en god ide at kende lidt til hvad de forskellige typer af udskæringer kan. Igennem tidernes morgen, er der brugt symboler i form af geometriske former, skrift, og til forskellige formål. Når du kender lidt til de forskellige variationer, kan du bruger krystallerne mere optimalt.

 

 • Ametyst

  DKK 28,00DKK 32,00
 • Forstenet træ hjerte

  DKK 65,00
 • Mosagat hjerte

  DKK 65,00
 • lapis lazuli og solsikke

  Lapis Lazuli

  DKK 44,00
 • Grøn Nefrit flad

  DKK 32,00DKK 48,00
 • Rød jaspis hjerter

  Rød jaspis hjerte

  DKK 65,00
 • Jade serpertin

  Jade serpertin hjerte

  DKK 65,00
 • Obsidian snefnug hjerte

  Obsidian snefnug hjerte

  DKK 65,00
 • rosenkvarts hjerter med blomster

  Store hjerter- rosenkvarts

  DKK 75,00
 • Turmalin kvarts tårne i en klynge

  Turmalinkvarts healerstav

  DKK 249,00
 • Chakra i cirkel

  Chakra sæt flade sten

  DKK 220,00
 • Karneol med lavendel

  Karneol cubes

  DKK 27,00
 • rød jaspis flad sten

  Rød jaspis flad sten

  DKK 33,00
 • gul calcit flad

  Gul calcit flad sten

  DKK 33,00
 • orchide calcit flad sten

  Orchidé calcit flad sten

  DKK 33,00
 • fluorit flad sten

  Fluorit flad sten

  DKK 33,00
 • Sodalit flad sten

  Sodalit flad sten

  DKK 33,00
 • dalmatiner hjerte

  Dalmatiner Hjerte

  DKK 65,00
 • Karneol Hjerte

  DKK 65,00
 • Jaspis Breccie Hjerte

  DKK 65,00
 • Selenit i flere varianter

  Selenit

  DKK 45,00DKK 85,00
 • Krystal figurer og former

  Gul Calcit hjerte

  DKK 65,00
 • Tigerøje hjerte

  DKK 65,00
 • Magnesit hjerte

  DKK 65,00
 • Penduler i forskellige sten

  Penduler

  DKK 75,00
 • Krystalspidser

  DKK 99,00
 • Små ametystkugler

  DKK 55,00
 • Bjergkrystalkugler

  DKK 44,00
 • Krystalkrukker

  DKK 45,00
 • Blondeagat mini geode

  Blondeagat mini geode

  DKK 44,00
 • Fluorit tårne

  Fluorit tårne grønne

  DKK 349,00
 • Ametystkugler VincaViola

  Ametystkugler

  DKK 119,00
krystalsæt

Pyramider

Pyramidernes form er igennem tusindvis af år blevet anset som en af de mest powerfulde former, Ægypterne, Majaerne og andre folkeslag, har brugt denne form til mange formål, men måske mest kendt som gravkamre til deres døde, årsagen til denne praksis, er at denne geometriske form faktisk er med til at bevare, som en form for konservering.

Pyramiderne har fire trekantede sider og en firkantet bund. Pyramiderne både forankrer og give energierne en ensrette og direkte retning. De stabiliserer jordens energier, samtidig med at de forbedrer og projicerer energier ud af toppen. Pyramider fungerer godt, når de placeres rundt i hjemmet.

Små pyramider kan placeres på chakraerne som chakrabalancering i healinger. Pyramider agerer som kraftfulde centrale sten i krystal Grids, som er med til at forstærke dine intentioner, øge vibrationerne eller beskytte nogen.

Det siges, at hvis man sover under en pyramide, vitaliseres og heales kroppen gennem ens søvn.

Kube

En del krystaller og sten kommer i en form som en terning.

Denne form er i stand til at indeholde store mængder af energi og kan være meget stabiliserende, kuber er relativt lette at kode og så vidt vides gode til at sikre gode hensigter.

Tårne og Spidser.

Tårne kan bruges til at øge vibrationerne det område hvor de nu placeres, de er ofte skåret som en Generator spids, så de kan hjælpe med at forstærke energier og vores egne intentioner eller manifestationer.

Tårne bruges tit i Grids eller som enkelt stående.

Merkaba

Er den helligste geometriske form som består af 2 -stjernede tetraeder. Man kan aktivere den, for at forbinde en selv med de højere dimensioner. Merkaba nævnes i biblen som en form for et helligt og lysets fartøj, som kan transportere Sjæl og krop fra en dimension til en anden.

Vi har alle et Merkaba felt omkring os, og ved at arbejde med Merkaba i Sten og krystal form, forstærkes ens eget merkaba felt. Er fantastisk i brug når man eksempelvis skal meditere, det siges også at sove under en Merkaba er en helt speciel oplevelse, da den forstærker ens drømme, og giver et mere klart billede af hvad ens drømme vil fortælle os.

Mer betyder lys, Ka betyder ånd, Ba betyder krop.

Æg

Denne særlige slags krystal er kendt for sin æstetiske skønhed. Disse typer krystaller er populære blandt dem, der dyrker akupressur såvel som refloxologer. Ægformede krystaller er kendt for at holde energi, der kan finde en ubalance i kroppen.

Kranie

Kranier er i min mening, et af de mest misforstået udskæringer, man har en tanke og forståelse af, at de betyder død og ødelæggelse, men det er langt fra meningen med disse til tider smukke udskæringer, afslutning af gammelt og nye begyndelser er den rette betydning.

De kan hjælpe dig med at få kontakt til dine afdøde, guider og andre åndelige væsener, såsom mester og lærere.

Kranier er fantastiske i brug under meditation, som dele i krystal grids eller placeret rundt i huset.

Hjerte

Hjerteformede sten og krystaller er kendt for at tiltrække kærlige følelser, såvel til selvkærlighed og gøre en klar til, at finde den store kærlighed i livet.

Denne form relaterer til healing af menneskets mental legeme, og er medvirkende til at bearbejde sorg, lidelser og smerter. Hjertekrystaller er også kendt for at øge fertiliteten.

Pendul

Nok en af de mest populære krystalformer, der enten kan bruges som halssmykke eller pendul, når dette bruges på kroppen som smykke er det en fantastisk beskytter og healer, det kan identificere ubalancer i menneskets krop, som pendul er dette en fantastisk vejviser for erfarne lys arbejdere., lang tids øvelse er påkrævet.

Healerstav

En healerstav kaldes også for en massagestav, disse kan have forskellige udformninger, den mest brugte udskæring, er en stav med en spids, som repræsenterer den maskuline energi, og en afrundet ende som repræsenterer den feminine energi, spidsen som giver en meget præcis energi stråle bruges til koncentreret punkthealing, hvor den afrundede ende afgiver en noget blødere energi til et større område.

Engle

Engle skåret i sten og krystal, er ikke realistiske statuer, og kommer i mange forskellige størrelser, disse kan hjælpe dig med at forbinde dig til lysvæsenernes energier.

Englene bruges til at hæve vibrationerne, støtte og beskyttelse.

Enhjørninger

Engle skåret i sten og krystal, er ikke realistiske statuer, og kommer i mange forskellige størrelser, disse kan hjælpe dig med at forbinde dig til lysvæsenernes energier.

Englene bruges til at hæve vibrationerne, støtte og beskyttelse.

 

Krystaller kommer fra naturen

– ja, krystaller ER naturen. Naturvidenskabeligt kan det kortes ned til, at en væske udsættes for temperatur,- eller trykændring, hvorefter væsken vil indtage en fast form.

Krystaller og sten er ikke det moderne menneskes opfindelse. De har altid været her, og de har gennem tusindvis af år været anvendt som værktøjer til fx healing, eller beskyttende talismaner.

Når du kigger på en krystal, kan det nærmest virke hypnotiserende. Det er slet og ret de atomer, molekyler eller ioner, der i tilblivelsesprocessen sammensættes i gentagne mønstre i alskens dimensioner.

Alle de mange små bestanddele, som en krystal består af, har en vis ladning af energi. Det er altså ganske meningsfuldt at se på en krystal som en organisme med liv, sjæl og egenskaber.
Der findes tusindvis af forskellige krystaller, og de er at finde over hele verden.
I Danmark er vores udvalg småt, men i vores nabolande er der væsentlig flere – dette skyldes, at der er mere gunstige betingelser i eksempelvis den norske natur.

Her på siden, kan du lære meget mere om, hvordan du bruger krystallerne aktivt i dit liv, både som en venlig reminder på ting du arbejder med, såvel som et nærmest magisk greb i din proces med manifestation.

Hvordan får man det man ønsker?

Det første skridt er i hvert fald, at vide hvad man ønsker. Kig evt sten pakkerne igennem, og se om det rammer noget af det, du gerne vil arbejde med. Og har du nogle ønsker, du ikke kan finde afspejlet i de muligheder der er her, så kontakt mig endelig, så udarbejder vi et sammen.

I mine beskrivelser af stenene, bygger jeg blandt andet på materiale fra:
Lone Hertz: (“Energi, Sten og Krystaller” og “En Krystalklar Verden”)
Anders Futtrup: (“Ædelstene & Mineraler – Fra abalone til zoisit”)
Anders Futtrup: www.stenguiden.dk