Fri fragt v/køb over 399,-

Manifesta-hva’ for noget?

Hvad betyder det egentlig at “manifestere” noget?

Bob Proctor, som er en kæmpe inspirationskilde og vejleder indenfor Loven om Tiltrækning, siger det så fint og simpelt:

“If you can see it in your mind, you can hold it in your hand”

Og betyder det så, at man ved at tænke på en lyserød elefant kan fremtrylle en ud af den blå luft?

Nej… Men det betyder, at de ting du kan forestille dig, som du ønsker, som du gerne vil opnå, som du gerne vil besidde – ja de ting kan blive dine.

Lad os forestille os, at du gerne vil have en ny telefon.

Hvis jeg ønsker mig den telefon brændende, og gerne vil manifestere den til at dukke op i mit liv, så skal jeg gøre mig selv modtagelig for den.

Dvs hvis jeg sætter en intention i universet om, at jeg vil have en ny telefon.

Jeg har fortjent den. Jeg ønsker den. Jeg kan allerede mærke den i min hånd.

Og så låser jeg mig inde på soveværelset i den næste uge uden kontakt med nogen eller noget… Ja så sker der sgu nok ikke så meget. For jeg har ikke gjort mig tilgængelig.

Hvis jeg derimod ønsker denne ting og lægger mærke til de signaler, der kommer til mig.

Måske er der en Facebook giveaway, en konkurrence i dit mobilselskab, en ven, der pludselig linker til et selskab, hvor de sælger den du gerne vil have billigt…. et skrabelod, hvad ved jeg. Du er dermed i interaktion med Universet og sætter dig i en position, hvor det er en reel mulighed.

Får du løftet din vibration og dit energi op på det niveau, hvor dine tanker OG dine følelser omkring denne udvikling, befinder sig i en tilstand, hvor du kan tage imod det, ja så kan der virkelig ske mange ting.

Hvis jeg ønsker at have et succesfuldt firma, og gerne vil manifestere det – ja, så er jeg jo nødt til at starte et firma. Jeg skal tro på, at det bliver en succes. Jeg skal kunne mærke det i knoglerne. Men hvis jeg aldrig startede det, så ville det jo aldrig kunne blive en succes.

Manifestion er, efter min bedste overbevisning, en interaktion mellem dig og Universet. Du skal lære Universets love at kende. Love der er ligeså håndgribelige som tyngdeloven. Den fejler aldrig. Det gør loven om tiltrækning heller ikke. Når du har lært hvordan……

Har du lyst til at vide mere om dette efter min mening, livsforandrende emne, så hiv endelig fat i mig på mail eller telefon. Du kan også kigge på hvilke tilbud jeg har for Abundance Coaching lige nu her 🙂 

Ha’ en dejlig dag <3

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.