Fri fragt v/køb over 399,-

Om Vinca Viola

Min baggrund

Da jeg først forstod hvad min mening her i livet er, fandt jeg ro i at være mig selv. For det er nemlig meningen.

I mange år har jeg modarbejdet min egen succes, udvikling og lykke. Jeg har ikke været bevidst om det, og den erkendelse, der opstår, når brikkerne endelig falder på plads, føles næsten som om, at man trækker vejret for første gang.

Du tiltrækker det, du tænker og føler. 

Livet behøver ikke være svært.

Du designer selv din egen skæbne. 

Vinca profilbillede

Styr dit sind

Jeg er Vejleder i Livskvalitet og Positiv Psykologi. Derudover arbejder jeg med sten og krystaller og er i gang med at tage en Chakra Healer uddannelse. Mit arbejde foregår igennem min intuition. Jeg arbejder meget med kort, naturen, og krystaller.

Kan du styre dit sind, så kan du styre dit liv.

Nogen gange er det lettere sagt end gjort – tro mig jeg ved det. Min vej har været lang. Heldigvis kan man altså lære sig selv de mærkeligste og forunderligste ting.

Jeg tror på, at alt er energi. At intet er statisk. At vi igennem vores tanker og handlinger kan skabe det liv vi allerhelst vil have.

 

Vil du vide mere? Så skriv til mig på kontakt@vincaviola.dk

Denne webshop indeholder kun ting jeg holder af og som skaber positiv energi. Alt er udvalgt eller produceret i det hjerterum, der er mit, og som er med til at hæve min vibration og dermed skabe glæde – for mig – og forhåbentlig også for dig.

Gå til shoppen

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.