Lotus til stager og lys

Stager og Lys

De skønneste stager, der skaber ro og stemning i dit hjem. Vi elsker chakrafarverne og de kan bruges på mange forskellige måder. Lys er på ingen måde forbeholdt vinteren, og kan bruges hele året rundt, til mange forskellige mål. 

Vidste du, at der er forskel på hvad de forskellige farver i lys betyder? Hvis du tror lidt på lys-magi er der virkelig en spændende verden, man kan dukke ned i. 

Spørg endelig, hvis der er noget du mangler.

 

Se udvalget her

 • Tilbud Chakrafarvede fyrfadslys _Vinca Viola

  Chakra fyrfadslys med duft

  kr. 40,00
 • Høj lotusstage

  Høje lotus stager

  kr. 139,00
 • Lilla lotus stage VincaViola

  Lilla lotus stage

  kr. 39,00
 • Lotus stager i chakra farver

  Lotus stager i chakrafarver

  kr. 69,00kr. 449,00
 • Røgelsesholder i mangotræ til en billig pris

  Røgelsesholdere i mangotræ

  kr. 15,00
 • røgelsesholder i porcelæn

  Røgelsesholdere i porcelæn

  kr. 77,00
 • røgelsesholder lotus

  Røgelsesholdere Lotus

  kr. 77,00
 • wax seal wicca

  Wax Seal i flere farver

  kr. 149,00

Lys skaber stemning og Manifestation

En måde at styrke din manifestation med lys er ved at bruge flammen.

Du kan brænde et stykke papir med det du ønsker – altså din intention – over lyset. Her kan det enten være papiret eller lyset, der har en specifik farve.

Skriv dit ønske på et stykke papir og fold det på midten, brænd det ene hjørne med stearinlys flammen og hold papiret, så længe du kan, før flammen når fingrene og smid det så på en flade, der kan holde til det brændende papir. (Eller i vasken, i en gryde eller lign.)

Gem gerne asken fra papiret. Enten kan du blæse det væk i vinden og “sætte ønsket frit”, eller også kan du blande det i salt og dermed lave “sort salt”.

 

himalaya salt the lys Vinca Viola
Lotus stager i chakra farver
Lotus Vinca Viola

Lysestager er super fine, at bruge i forskellige opsætninger med lys, krystaller, små figurer osv. Du kan også bruge skaller fra stranden, små fine pinde eller sten fra naturen. Alt sammen bidrager det til, at skabe et fint rum, der kun er dit. Vær kreativ. Der er ingen regler eller begrænsninger. 

Heksens Blog

Hvad er manifestation?

Hvad er manifestation?

Tiltræk det, du ønsker Manifestation er en praksis, der handler om at tiltrække det, du ønsker i livet. Det er en form for visualisering og positiv tænkning, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål og drømme. Manifestation er baseret på loven om tiltrækning, som...

Hvem var Buddha og hvordan bruger du Buddha figurer?

Hvem var Buddha og hvordan bruger du Buddha figurer?

Buddha er en spirituel leder og en symbol på fred, lykke og overflod.   Buddha var en faktisk historisk person, der levede i det nordlige Indien for mere end 2500 år siden. Han blev født som prins Siddhartha Gautama, men forlod sit kongelige liv og begyndte at...

Hvad er tarotkort?

Hvad er tarotkort?

Tarotkort er en gammel form for divination og et værktøj til selvudvikling, der har eksisteret i flere århundreder. Tarotkortene består af en samling kort, som er dekoreret med symboler og billeder, der repræsenterer forskellige aspekter af livet. Her vil jeg prøve at...