Samspillet imellem krystaller og stjernetegn

Troen på, at krystaller og stjernetegn – og i særdeleshed samspillet mellem disse – har helt særlige egenskaber, er langt fra nytænkning. I tusinder af år har mange samfund kloden rundt haft opfattelsen af, at krystaller er ladet med en energi, der differentierer fra sten til sten. Disse energier har blandt andet healende kræfter, ligesom de kan beskytte, støtte, trøste, booste dit selvværd og din selvtillid – og meget, meget andet.

Da videnskaben og teknologien blev fremherskende, blev stenenes magiske kunnen i høj grad glemt af den brede befolkning, men heldigvis vinder brugen af krystaller nu atter plads.

Stjernetegns oprindelse

Der findes i alt 12 stjernetegn. Navnenes oprindelse findes i det antikke Grækenland, hvor 12 stjernebilleder blev identificeret og navngivet af datidens astrologer – og det er altså disse 12 stjernebilleder, der er ophav.

Der findes en række elementer, der hører til hvert stjernetegn – det være sig eksempelvis datoer og planeter. Det er altså derfor, at du ved at kende din fødselsdag, kan finde dit stjernetegn.

Dit stjernetegn kan andet og mere end bare at fortælle, hvornår du er født – det kan også sige noget om din personlighed, dine styrker, kompetencer og svagheder. Desuden vil man også kunne kortlægge hvilke andre stjernetegn, der er særligt kompatible i en given relation. Eksempelvis som kæreste eller ven/veninde.

Stjernetegn er altså andet og mere end et ugentligt indlæg i et ugeblad. Det er nemlig et spændende og brugbart værktøj, der kan guide og vejlede livet igennem.

Stjernetegn som redskab

I en selvudviklende proces går krystaller og stjernetegn gerne hånd i hånd. Desuden kan de sammenkobles ved healing.

Dette skyldes blandt andet, at krystallernes intense energi kan videreføres til dig. Således kan en given proces understøttes eller afhjælpes.

Ved at kende dit stjernetegn kan du, som nævnt, kortlægge visse personlige træk. Med denne viden kan du langt hurtigere påbegynde din spirituelle rejse mere målrettet. Du kan nemlig udvælge de sten, der vil give dig den bedste støtte.