Fri fragt v/køb over 599,-

Chakrasystemet

Chakrasten i en skål med røgelseChakrasystemet, farver og krystaller.

Chakra krystalsæt lommesten

SKØNT chakra sæt sprængfyldt af power og god energi.
Brug det til meditation eller som her i en lille skål hvor du hver dag mærker ind i hvilket chakra du skal fokusere på ud fra hvilken sten du er mest tiltrukket til 💜💙💚💛🧡♥️
Der medfølger en beskrivelse af krystallerne. Sættet indeholder:
Bjergkrystal
Ametyst
Sodalit
Unakit
Aragonit
Karneol
Jaspis

DKK 189,00

Andre købte også

 • Protect Your Space krystalsæt

  DKK 125,00
 • Regnbue fluorit lommesten

  DKK 29,00
 • Penduler i forskellige sten

  Penduler

  DKK 75,00
 • Money Attractor krystalsæt

  DKK 125,00

Chakrasystemet

Chakraerne er energifelter, som befinder sig lige udenfor kroppen. Man kalder det også “drejende energihjul”. På sanskrit betyder chakra nemlig “drejende hjul”.

Det er energicentre, der bevæger sig i din krop og din sjæl. Chakraerne er tydeligt fornemmet i din aura. Man kan beskrive chakraerne som små energi-lagre. Eller med et andet ord – batterier til din energi. Der kan samle sig negativ energi i dine chakraer, og det kan derfor være en rigtig god ide, at arbejde med at rense de negative energier, da det ellers kan stagnere, samt sprede sig til hele kroppen.

Der findes et nærmest uendeligt antal af energifelter omkring din krop og sjæl. De 7 mest velbeskrevne og vigtigste chakraer, er dem jeg har taget udgangspunkt i, i mit krystalarbejde med chakraerne.

Chakra i cirkel
Chakrapunkterne vist på en kvinde

De 7 vigtigste chakraer

Når dit chakra er i balance, så drejer hjulet som en lille fyrværkerisol, og den pågældende farve lyser stærkt. Det kan man ikke se med det blotte øje, med mindre man har talent for at se aura.

Man kan dog stadigvæk arbejde med sine chakraer, selvom man ikke kan se dem. Det er som alt muligt andet. Man behøver ikke SE det med sine øjne, for at være i kontakt med det.

Oppefra og ned, er de 7 chakraer:

Kronechakra – Pandechakra – Halschakra – Hjertechakra – Solar Plexus chakra – Sakralchakra – Rodchakra.

Jeg vil på denne side, beskrive de forskellige chakraområde og hvordan jeg opfatter dem, deres farver og de krystaller man kan bruge til at arbejde med dette område.

Det er min fortolkning. Der er mange måder at anskue disse universelle emner. Tag det med du kan bruge, og dan ellers dine egne erfaringer, samt følelser omkring det.

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.