Kronechakra

Kronechakraet er det syvende chakra i dit energisystem. På sanskrit hedder det Saharara, hvilket betyder “tusindfold”.

Farven er Violet og ofte hvid eller gennemsigtig.

Det er anderledes end de andre chakraer, både i struktur og virkning. Når livets energi, når til dette plan, så tilhører den ikke længere den bevidsthedsverden som vi kender; og hvor dyr og mennesker opholder sig. Det er et guddommeligt plan, som fører til den evige, uendelige og højeste eksistens.

Den er ofte afbilledet som en hvid eller violet lotus. Når du når hertil, har du fundet himmelen på jorden. Du modtager dit spirituelle lys igennem dit kronechakra. Kronechakraet er forbundet med kosmisk bevidsthed. Fra dette energicenter modtager du indsigt og information fra universet.

Du kan opleve at du modtager så meget igennem dit kronechakra, at du bliver overbelastet og ikke får fulgt op på de mange ideer og tanker. Det kan lede til splittelse og depression.

chakra lotus
Krone chakra symbol

Sådan arbejder du med dit kronechakra

Der er flere forskellige måder at arbejde med dit chakra på. Oplever du ubalance i dit kronechakra, fordi det er for aktivt, eller du ikke får handlet på det, så er det vigtigt, at du lytter til og handler på de spirituelle indsigter, du får og modtager.

Kronechakraet kan ikke være ude af balance, men det kan være lukket. Du skal ikke frygte at lade det åbne, da det blot leder dig til en højere bevidsthed.

Kronechakraets krystaller:

Egentlig kan du gå efter farven. Alle de krystaller der er hvide eller violette.

Det kan fx være: Hvid jade, bjergkrystal, calcit magano, hvid agat.